Odense
Kongensgade 66-68, 2. sal
5000 Odense C

Svendborg
Tinghusgade 24, 1. tv.
5700 Svendborg

Kerteminde
Langegade 35, 1. sal
5300 Kerteminde

Både til ledere og medarbejdere

 

 

At uddannelse er vigtig er der næppe nogen som er i tvivl om. Hos DambyHahn har vi kurser, der dygtiggør kursisten til primært at hjælpe andre mennesker, men som også kan være solid viden om egen måde at agere på.

Vores Kognitive uddannelse er en 7 måneder lang uddannelse, hvor kursisten deltager 3 hele dage pr. måned, mens vores coachinguddannelse "blot" er et ugekursus. Begge kurser giver dog på hver deres måde, en god og solid indsigt i, hvordan mennesket kan udvikles og optimeres, ikke mindst til at kunne modstå de krav et arbejdsmarked stiller anno 2014.

Klik på ovenstående uddannelser, og se mere...

  Nyt nyt nyt: mulighed for dig som medarbejder for at få din uddannelse hos os skattefrit!

Bruttolønsordningen eller Fleksibel Lønpakke dækker over muligheden for, at du som medarbejder får et gode/produkt betalt af din arbejdsplads over din bruttoløn. Dvs., at din virksomhed betaler for uddannelsen og trækker (delvist) momsen fra. Prisen bliver så trukket over din bruttoløn over f.eks. 1 år, og du sparer derved skatten. For at få denne mulighed, skal uddannelsen være erhvervsmæssigt relevant for dig selv personligt uanset den virksomhed du arbejder for.

Dette er generel information om denne ordning. For at få helt konkret information om, om du kan få din uddannelse betalt, kontakt venligst SKAT på tlf. 7222 1818. Du er også altid velkommen til at rette henvendelse til os på tlf. 62 20 74 90 ved evt. spørgsmål til vores uddannelser ifm. ordningen.