Odense
Kongensgade 66-68, 2. sal
5000 Odense C

Svendborg
Tinghusgade 24, 1. tv.
5700 Svendborg

Kerteminde
Langegade 35, 1. sal
5300 Kerteminde

Efteruddannelse i Kognitiv Adfærdsterapi

Bliv en mere målrettet og effektiv terapeut, behandler, rådgiver eller mentor!

Arbejder du med at hjælpe og vejlede klienter, patienter, borgere eller elever, er Kognitiv Metode et yderst effektfuldt og veldokumenteret redskab.

Uddannelsen sigter mod at styrke og udvikle dine personlige og faglige kompentencer. Gennem uddannelsen erhverver du dig en metode, der er konkret og brugbar, når der skal handles i og skabes forandringer.

Du lærer f.eks. at identificere de automatiske, kritiske og negative tanker, som definerer en given lidelse. På den måde bliver du bedre til at afdække og beskrive, men erhverver dig også metoder, der anvendes af psykologer og psykiatere i behandlingen af den givne lidelse. Læs mere om, hvad du lærer på uddannelsen under fanebladet "hvad lærer du?" herunder.

Obs! Der er mulighed for at "nøjes" med at tage enkelt-moduler i særlige emner som f.eks. stress eller depression, hvor du dog skal tillægges en ekstra dag til indføring i Den Kognitive Model. Er du således "kun" interesseret i uddannelse som retter sig imod depression, men ikke i hele uddannelsen, er det som nævnt muligt kun at deltage i dette modul. Se i øvrigt også vores uddannelse i Kognitiv Smertehåndtering.

Pris for enkelt-moduler: kr. 4.000,- (ex. moms). Ring for nærmere information.

Pris for hele uddannelsen: kr. 16.000,- (ex moms).

Du vil ved tilmelding få fremsendt en faktura på 25% af kursusgebyret. Dette er et depositum, og du er først endelig tilmeldt, når depositummet er betalt.

Nyt nyt nyt: Mulighed for dig som medarbejder for at få din uddannelse hos os skattefrit!

Bruttolønsordningen eller Fleksibel Lønpakke dækker over muligheden for, at du som medarbejder får et gode/produkt betalt af din arbejdsplads over din bruttoløn. Dvs., at din virksomhed betaler for uddannelsen og trækker (delvist) momsen fra. Prisen bliver så trukket over din bruttoløn over f.eks. 1 år, og du sparer derved skatten. For at få denne mulighed, skal uddannelsen være erhvervsmæssigt relevant for dig selv personligt uanset den virksomhed du arbejder for.

Dette er generel information om denne ordning. For at få helt konkret information om, om du kan få din uddannelse betalt, kontakt venligst SKAT på tlf. 7222 1818. 
      

 

 

 
Praktiske informationer
Opstart:
17. marts 2014 eller
20. oktober 2014
Sted:
DambyHahn Psykologklinik
Kongensgade 66-68, 2. sal
5000 Odense C
Tilmelding:
Tel. 62 20 74 90
klinik@dambyhahn.dk
 

"Jeg har været meget glad for at deltage i kurset, hvor jeg bl.a. har opnået større viden og indsigt i psykiske sygdomme. Det håber jeg kommer mine borger til gavn i samtalerne."

- Annette, socialrådgiver - tidligere kursist